Rețele de socializare

Copyright Federația Română de Unifight

Pe scurt, despre ceea ce facem

Orientăm tineretul către o viață sănătoasă, învățându-ne copiii să lupte. Reprezentăm România în cel mai complet sistem competițional. Avem un crez, pe care-l transmitem celor tineri.

 

 

Competițiile din 2023

Puteți descărca calendarul competițional internațional pentru anul 2023 urmând această LEGĂTURĂ

Echipa noastră

Președinte al Federației Române de Unifight

Secretar general

Vicepreședinte FRU

Despre noi

Federaṭia Română de Unifight a fost înființată în 2001.

România a fondat împreună cu Ucraina, Lituania, Azerbaidjan și Letonia, în anul 2001, Federația Europeană de UniFight cu sediul în România, singura federație internațională din această țară (Registrul sportiv M.T.S.). Primul președinte și fondator al Federației Europene (din 2001 până în 2006) a fost Marian Constantin, actual președinte al Federației Române de Unifight și director executiv al Federației Europene.

Din anul 2000, România a participat la competițiile mondiale și europene, unde sportivii români s-au clasat în primele 3 locuri.

Marian Constantin

Simona Niculescu

Cezar Cristea

Potrivit Codului fiscal, firmele pot să scadă sponsorizările făcute în baza Legii 32/1994 din impozitul pe profit - fie în cuantum de 0,75% din cifra de afaceri, fie în cuantum de 20% din impozit (se aplică valoarea mai mică) - sau din impozitul micro, în cuantum de 20% din impozit. Dacă rămân sume nescăzute din impozit, acestea se reportează pentru următorii/următoarele ani/trimestre.

În acest fel, firmele își pot promova imaginea și sprijini performanțele sportivilor noștri fără a avea costuri efective, din moment ce sumele plătite sunt scăzute din impozitele datorate statului.

 

Pentru a susține Federația Română de Unifight donația sau sponsorizarea dumneavoastră poate fi făcută în contul

@romaniaunifight   (IBAN: RO96 BREL 0005 5232 8869 0100).